Turbo Spa – Hemma Spa med turmalin

by Mikaela Bjerring on 7 december, 2014 · 1 comment

in Artiklar, Hälsa, Hemma Spa, Vatten, Vattenfilter

Turbo – Spa gör ditt badkar till ett bubbelbad och ett härligt hemma Spa. Denna terapeutiska Spa-enhet passar alla badkar och innehåller mineralen turmalin som är känd för att ha många egenskaper som är bra för hälsan.

Torbo Spa - Hemma spa med turmalin

Turmalin är ett mineral som avger infraröd värme och negativa joner som har en välgörande effekt för kropp och sinne. Turmalin avger en renande och frigörande energi som är bra för hela nervsystemet. Vidare är denna mineral känd för att stimulera och öka aktiviteten av alfavågorna i hjärnan. Alfavågor är igenkännande för dess stimulering av våra kreativa och problemlösande tankar som även ökar vår inlärningsförmåga, minskar stress och har en humörshöjande effekt.

Dessa turmaliner i filtret används för att på ett naturligt sätt alkalisera vatten och har en antibakteriell och deodorant effekt. Turmaliner genererar även ”FIR” som renar vattnet och agerar som en ”superladdare” som hjälper vattnet hållas alkaliserat och joniserat.

Turbo - Spa kan användas i alla badkar och har 3 sugkoppar med bra fästförmåga och skapar hundratals cirkulerande bubblor som får dig att slappna av och mjuka upp stela muskler och ett stressat sinne. Den perfekta prylen för ditt välbefinnande.

Turbo spa med turmalin kostar 249 Kr och kan köpas här

 

Turbo Spa - hemma spa med turmalin

{ 1 comment… read it below or add one }

1 Mikael Gideryd juli 15, 2016 kl. 07:16

Were do i find Turbo spa to buy here in sweden?

Svara

Leave a Comment

Previous post:

Next post: