Utökat sortiment på vattenfilterprodukter!

by Mikaela Bjerring on 29 juli, 2014 · 0 comments

in Artiklar, Hälsa, Vatten, Vattenfilter, Vattenfilter magnesium, Vattenfilter pH-värde, Vattenfilterkanna, Vattenrening

Vattenfilterkanna i härdat glas, filterpatroner som tillför vattnet mer magnesium och filter som balanserar vattnets pH-värde, är några nya och spännande produkter i sortimentet från Dafi.

Dafi har kommit ut med en nyare variant av sin äldre modell av vattenfilterkanna som istället för att vara tillverkad i plast är gjord av härdat glas. Den nya kannan har dessutom en elektronisk indikator för filterbyte, som visar när det är dags att byta patron. Båda kannorna fyller samma funktion och renar vattnet lika effektivt då man använder samma vattenfilterpatroner . Den i härdat glas är väl mer en lite nyare och lyxigare variant av den äldre modellen för den som föredrar det.

Dafi vattenfilterkanna i härdat glas
När det gällervattenfilterpatroner har utbudet expanderat och det var väl egentligen det som jag kände var mest intressant att upplysa om. Förutom Dafi´s standardpatroner så finns det nu även patroner för bättre pH-värde av vattnet vilket gör det mer basiskt samt en vattenfilterpatron som tillsätter den livsviktiga mineralen magnesium.
Vattenfilterpatroner som balanserar pH-värdet och gör det mer basiskt.

Du kan läsa mer om och köpa produkterna här

Läs mer:

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Previous post:

Next post: