Vattenrening – tabletter

Katadyn Micropur Forte är en effektiv vattenreningstablett som på 30 minuter eliminerar virus och bakterier i vattnet. Tabletterna är avsett för användning i klart vatten för att desinfektera vatten som ska drickas eller att borsta tänderna i m.m. Perfekt att ha med på kampning, vandring, eller resan.

Katadyns Micropure Forte

Micropur tabletter vattenrening Katadyn Micropur Forte är vattenrening i form av tablett. Används för att desinficera vatten och göra det drickbart. Perfekt att ta med på campingen eller vandringen.

249 KrGå till butik

Om Katadyn Micropur Forte

Katadyn Micropur Forte är vattenrening – tabletter som eliminerar bakterier och virus inom 30 minuter samt Giardia inom 2 timmar. Med tabletter från Micropur Forte kan du även konservera vattnet upp till 6 månader.

Katadyn Micropur Forte tabletterna är perfekt för vandring, camping och om du är ute och reser i länder med dålig kvalitet på dricksvattnet. Paketet innehåller 100 tabletter. En tablett kan rena a 1 liter vatten som håller ända upp till 6 månader.

Enligt världshälsoorganisationen (WHO) orsakas 80% av alla reserelaterade sjukdomar av förorenat vatten. WHO:s rapport visar även att hälften av alla resenärer drabbas av diarré på grund av förorenat dricksvatten.

Katadyn är ett schweiziskt företag som sedan 1930-talet har utvecklat produkter för vattenrening. De är marknadsledande inom området och arbetar aktivt för att öka medvetenheten om förorenat vatten. De har under åren arbetat med FN, hjälporganisationer och ett stort antal myndigheter världen över för att förse individer med rent dricksvatten. Nedan hittar du även fler produkter av märket Katadyn.

 Katadyns Micropur antiklor

Micropure droppar Katadyns Micropur neutraliserar klor och återställer den naturliga smaken av vatten. Även lämplig för framställning av drycker med klorerat kranvatten (t.ex. isotona drycker).

119 Kr

Gå till butik

Katadyn Hiker pro vattenreningspump

Katadyn Hiker pro vattenreningspump Katadyn Hiker pro vattenreningspump är en effektiv vattenreningspump. Perfekt att ta med på campingsemestern eller fjällvandringen.

1295 Kr

Gå till butik

Ersättningsfilter för Katadyn Hiker Pro

Ersättningsfilter för Katadyn Hiker Pro Ersättningsfilterinsats för Katadyn Hiker Pro

725 Kr

Gå till butik