Fördelen med att använda vattenfilter

by Admin on 16 februari, 2013 · 0 comments

in Artiklar, Hälsa, Vatten, Vattenfilter, Vattenfilter kran, Vattenfilterkanna, Vattenrening

Vad vet du egentligen om det kranvattnet som du dricker varje dag? Vårt kommunala dricksvatten är tyvärr inte alltid så rent som vi tror, men genom att själv filtrera dricksvattnet kan du se till att det vatten du dricker är rent och fritt från föroreningar.

Använda vattenfilter och vattenreningsprodukter.

De flesta känner till vikten med att dricka tillräckligt mycket vatten för att kroppen ska fungera optimalt. Så det är bara logiskt att kvaliteten på det vatten du dricker kan påverkan din hälsa. Ett vattenfilter ger inte bara en god smak som får dig att dricka mer, utan gör samtidigt att du undviker att få i dig de föroreningar som vårt kommunala kranvatten kan innehålla.

Vatten är den vanligaste ingrediensen i matlagning. Vi använder det till att skölja, sjuda, koka och tillsätter det i såser, soppor, buljonger m.m. Ändå är det få som tar hänsyn till hur vattenkvaliteten påverkar matens smak, kvalité och renhet. Även ditt te och kaffe blir klarare och godare med rent och filtrerat vatten.

Ett vattenfilter reducerar skadliga ämnen i vattnet och tillför samtidigt viktiga mineraler. De skadliga ämnena som kan hittas i vårt kommunala kranvatten är t.ex: olika tungmetaller, mikroplaster, rester av bekämpningsmedel som används i jordbruket och rester av läkemedel som kan hamna i dricksvattnet via våra sjöar. Kroppen består mest utav vatten, så se till att fylla på med rätt sort!

 

{ 0 comments… add one now }

Leave a Comment

Next post: