Klean Kanteen

Klean Kanteen är tillverkade i rostfritt stål och är fria från skadliga kemikalier och gifter som andra vattenflaskor kan innehålla. Klean Kanteen finns i ett flertal olika storlekar, allt från babyflaskor till större sportflaskor.

Klean Kanteen Classic Sportflaska

Klean Kanteen - BPA fri vattenflaska Klean Kanteen  finns i olika storlekar. Det  är en dryckesflaska i rostfritt stål som är helt fri från BPA, ftalater, bly, aluminium och andra gifter. Från 199 Kr

Om Klean Kanteen

Grundarna av Klean Kanteen skapade denna produkt för att de ville ge hälsomedvetna människor ett säkert alternativ till plast och aluminium. Klean Kanteen tillverkas av högsta kvalitet, 18/8, mat rostfritt stål – en metall överlägsen i både styrka och säkerhet som inte innehåller några skadliga kemikalier eller gifter.

Vattenflaskor och matlådor från Klean Kanteen har rostfria invändiga alternativ så din dryck aldrig behöver exponeras för plast. Både matlådor och vattenflaskor är utrustade med lock som garanterar en tät, rostfri insida för att bevara smak och skapa en 100% rostfri miljö.

Det är lätt att rengöra Klean Kanteens eftersom de är utformade med sina mjuka rundade hörn och avsaknad av skarpa vinklar där smuts eller bakterier lätt kan fastna.