Kolloidalt Silver

Kolloidalt silver är en vattenreningsprodukt som effektivt dödar mikrober i vattnet som svampar, virus, bakterier och encelliga protozoer av typen amöbor och plasmodium (malaria).

Ionosil Kolloidalt Silver 500 ml

Kolloidalt silver ionosil 500 ml Ionosil Kolloidalt Silver från ION SILVER är en vattenreningsprodukt som renar vatten från svampar, virus, bakterier och encelliga parasiter.

148 Kr

Ionosil Kolloidalt Silver 1000 ml

Kollodialt silver ionosil 1000 ml Ionosil Kolloidalt Silver från ION SILVER är en vattenreningsprodukt som renar vatten från svampar, virus, bakterier och encelliga parasiter.

238 Kr

Ionosil Kolloidalt Silver 5000 ml

Kollidalt silver Ionosil 5000 ml Ionosil Kolloidalt Silver från ION SILVER är en vattenreningsprodukt som renar vatten från svampar, virus, bakterier och encelliga parasiter.

849 Kr

Om kolloidalt silver

Kolloidalt silver består av mikroskopiska fritt svävande silverpartiklar (silverjoner) i destillerat vatten. Det är en vattenreningsprodukt som effektivt dödar svampar, virus, bakterier och encelliga protozoer av typen amöbor och plasmodium (malaria).

Blanda två teskedar kolloidalt silver per liter dricksvatten du vill desinficera. Skaka om och låt stå 15 minuter. Vattnet är sedan klart att drickas. Anledningen till att man väntar 15 minuter är för att ge de relativt långsamverkande silverjonerna den tid de behöver för att utföra sitt arbete. Vattnet är sedan (om det inte återinfekteras) oftast bakteriefritt i många veckor.