Vattenreningspump

Hiker pro vattenreningspump från schweiziska Katadyn är den mest sålda vattenreningspumpen i USA och Europa. vattenreningspumpen är liten, packbar och perfekt att ta med på sin camping, vandring eller resa. Trots den lilla storleken och vikten så är filterytan stor, vilket ger en enastående prestanda när det kommer till kapaciteten av vattenreningen.

Katadyn Hiker pro vattenreningspump

Katadyn Hiker pro vattenreningspump Katadyn Hiker pro vattenreningspump är en effektiv vattenreningspump. Perfekt att ta med på campingsemestern eller fjällvandringen.

1045 Kr

Ersättningsfilter för Katadyn Hiker Pro

Ersättningsfilter för Katadyn Hiker Pro Ersättningsfilterinsats för Katadyn Hiker Pro vattenreningspump.

755 Kr

Kat pocket professional från Katadyn

Katadyn kat pocket professional Detta robusta vattenfilter är gjort av rejäla material och är idealiskt för långvarig användning även under extrema förhållanden.

4995 Kr

Katadyn Hiker pro vattenreningspump

Vattenreningsfiltret i Hiker Pro tar effektivt bort bakterier, cystor och sediment och eliminerar även dålig lukt och smak i vattnet. Själva filtret är lätt att rengöra tack vare det tvättbara filterskyddet, vilket även förlänger livslängden på glasfiberfiltret. En Hiker Pro vattenreningspump inkluderar ett förfilter, ett löstagbart filterskydd, 2 slangar med snabbkopplingar, en Easy Fill flaskadapter och väska.

Katadyn har både enklare pumpsystem för vattenrening och professionell utrustning som är idealt för långvaring användning och under extrema förhållanden.